E dashura ime është për mua

Khs, Kk 1, 13-16; 2, 1-7

E dashura ime është për mua Khs, Kk 1, 13-16; 2, 1-7 Numri: 203 Aleluja e pashkëve Khs, Kk 1, 13-16; 2, 1-7 Numri: 203 Etapa e Ecjes Zgjedhje Dëgjo Dëgjo në italisht (Ascolta in italiano) Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale Shpërndaj

Je e bukur, mikesha ime

Khs. Kk 6;7

Je e bukur, mikesha ime Khs. Kk 6;7 Numri: 204 Je e bukur, mikesha ime Khs. Kk 6;7 Numri: 204 Etapa e Ecjes Zgjedhje Sipas kohërave dhe liturgjisë Pashkët-Rrëshajët Dëgjo Dëgjo në italisht (Ascolta in italiano) Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale Shpërndaj

Le të ngjitet Dhëndri në drurin e kryqit

Khs. Himni i Shën Quodvultdeus-it

Le të ngjitet Dhëndri në drurin e kryqit Khs. Himni i Shën Quodvultdeus-it Numri: 206 Le të ngjitet Dhëndri në drurin e kryqit Khs. Himni i Shën Quodvultdeus-it Numri: 206 Etapa e Ecjes Zgjedhje Dëgjo Dëgjo në italisht (Ascolta in italiano) Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale Shpërndaj

Ma rrëmbeve zemrën

Khs. Kk 4, 9-5, 1

Ma rrëmbeve zemrën Khs. Kk 4, 9-5, 1 Numri: 207 Ma rrëmbeve zemrën Khs. Kk 4, 9-5, 1 Numri: 207 Etapa e Ecjes Zgjedhje Dëgjo Dëgjo në italisht (Ascolta in italiano) Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale Shpërndaj

Pëllumbesha fluturoi

Khs. Odja XXIV e Salomonit

Je e bukur, mikesha ime Khs. Odja XXIV e Salomonit Numri: 209 Pëllumbesha fluturoi Khs. Odja XXIV e Salomonit Numri: 209 Etapa e Ecjes Zgjedhje Dëgjo Dëgjo në italisht (Ascolta in italiano) Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale Shpërndaj

Si kullon mjalti

Khs. Odja XL e Salomonit

Si kullon mjalti Khs. Odja XL e Salomonit Numri: 210 Si kullon mjalti Khs. Odja XL e Salomonit Numri: 210 Etapa e Ecjes Zgjedhje Dëgjo Dëgjo në italisht (Ascolta in italiano) Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale Shpërndaj