Kënga e tre të rinjve në furrë – Pjesa 1

Khs. Dan 3, 52-57

Kënga e tre të rinjve në furrë – Pjesa 1 Khs. Dan 3, 52-57 Numri: 69 Kënga e tre të rinjve në furrë – Pjesa 1 Khs. Dan 3, 52-57 Numri: 69 Etapa e Ecjes Prekatekumenati Dëgjo Dëgjo në italisht (Ascolta in italiano) Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale Shpërndaj

Kënga e tre të rinjve në furrë – Pjesa 2

Khs. Dan 3, 57-88

Kënga e tre të rinjve në furrë – Pjesa 2 Khs. Dan 3, 57-88 Numri: 70 Kënga e tre të rinjve në furrë – Pjesa 2 Khs. Dan 3, 57-88 Numri: 70 Etapa e Ecjes Prekatekumenati Sipas kohërave dhe liturgjisë Pashkët-Rrëshajët Dëgjo Dëgjo në italisht (Ascolta in italiano) Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes […]