Je e bukur, mikesha ime

Khs. Kk 6;7

Numri: 204

Je e bukur, mikesha ime

Khs. Kk 6;7

Numri: 204

Etapa e Ecjes

Zgjedhje

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Pashkët-Rrëshajët

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj