Drejt teje o qytet i shenjtë

Numri: 2

Drejt teje o qytet i shenjtë

Numri: 27

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Në hyrje

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj