Të falemi Mari II

1984

Numri: 162

Të falemi Mari II

1984

Numri: 162

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Virgjëra Mari

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj