Të falem Mbretëreshë

Salve Regina

Numri: 163

Të falem Mbretëreshë

Salve Regina

Numri: 163

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Krezhme, Virgjëra Mari

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj