Shikoni sa e bukur

Khs. Psalmi 133 (132) – Melodi hebraike

Numri: 150

Shikoni sa e bukur

Khs. Psalmi 133 (132) – Melodi hebraike

Numri: 150

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Paqe

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj