Sa e bukur, sa e gëzueshme

Khs. Psalmi 133 (132)

Numri: 142

Sa e bukur, sa e gëzueshme

Khs. Psalmi 133 (132)

Numri: 142

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Paqe

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj