Noli me tangere

Khs. Gjn 20, 15-17

Numri: 115

Noli me tangere

Khs. Gjn 20, 15-17

Numri: 115

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Pashkët-Rrëshajët

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj