Kur Izraeli doli nga Egjipti

Khs. Psalmi 114(113a)

Numri: 74

Kur Izraeli doli nga Egjipti

Khs. Psalmi 114(113a)

Numri: 74

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Pashkët-Rrëshajët

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj