Jetoni hareshëm

Khs. Fil 4, 4vv

Numri: 59

Jetoni hareshëm

Khs. Fil 4, 4vv

Numri: 59

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Ardhjes-Krishtlindje

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj