Ishin dy engjëj

Numri: 53

Ishin dy engjëj

Numri: 53

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Fëmijë, Paqe

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj