I denjë je

Khs. Zb 8, 9-10

Numri: 49

I denjë je

Khs. Zb 8, 9-10

Numri: 49

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Gjatë kungimit, Pashkët-Rrëshajët

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj