Hare! Hare! Sot ka lindur shpëtimtari

Kënga e Krishtlindjes

Numri: 43

Hare! Hare! Sot ka lindur shpëtimtari

Kënga e Krishtlindjes

Numri: 43

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Ardhjes-Krishtlindje, Fëmijë

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj