Eja nga Libani

Khs. Kk 4, 8vv

Numri: 33

Eja nga Libani

Khs. Kk 4, 8vv

Numri: 33

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Në hyrje, Në verë, Pashkët-Rrëshajët

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj