Eja, Biri i Njeriut

Khs. Zb 122, 17vv

Numri: 32

Eja, Biri i Njeriut

Khs. Zb 22, 17vv

Numri: 32

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Ardhjes-Krishtlindje

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj