E BEKUAR JE TI MARI​

Khs. Zan. 18, 1- 5

Numri: 30

E Bekuar je ti Mari

Khs. Zan. 18, 1- 5

Numri: 30

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Në hyrje, Virgjëra Mari

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj