Drejt teje po i çoj sytë e mi

Khs. Psalmi 123 (122)

Numri: 26

Drejt teje po i çoj sytë e mi

Khs. Psalmi 123 (122)

Numri: 26

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Krezhme

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj