Do ta marr, do ta ngre kelkun e shpëtimit

Khs. Psalmi 116 (114-115)

Numri: 22

Do ta marr, do ta ngre kelkun e shpëtimit

Khs. Psalmi 116 (114-115)

Numri: 22

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Në verë

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj