Carmen '63

Khs. Poezi ng R.Tagore

Numri: 15

Carmen '63

Khs. Poezi ng R.Tagore

Numri: 15

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Gjatë verës, në fund

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj