Brohoritni Zotit

Khs. Psalmi 100 (99)

Numri: 13

Brohoritni Zotit

Khs. Psalmi 100 (99)

Numri: 13

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Në hyrje, Krezhme

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj