Amen Amen Amen

Khs. Zb 27, 12-14

Numri: 6

Amen Amen Amen

Khs. Zb 27, 12-14

Numri: 6

Etapa e Ecjes

Prekatekumenati

Sipas kohërave dhe liturgjisë

Në hyrje

Të përdoret vetëm brenda komuniteteve të Ecjes Neokatekumenale

Shpërndaj